Vergaderruimte in Amsterdam

Vergaderen in hartje Amsterdam

Op zoek naar een inspirerende en bijzondere vergaderlocatie in  Amsterdam? Kijk dan eens bij De Nieuwe Ruimte aan de Nieuwe Uilenburgerstraat 106. Deze vergaderlocatie biedt alles wat u nodig heeft voor een effectieve en efficiënte vergadering.

Bij De Nieuwe Ruimte vindt u niet alleen vergaderruimten die geschikt zijn voor verschillende groepen en bijeenkomsten, maar ook kantoorruimten, lounges en een business center. Hierdoor is het bedrijf een all-in-one oplossing voor al uw zakelijke behoeften. De binnentuin en de champagne proeverij zorgen voor ontspanning en inspiratie tijdens pauzes.

Creatieve Vergaderruimte

Onze vergaderlocaties zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en faciliteiten, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw agendapunten. Onze personal assistent staat klaar om u te helpen bij het plannen van uw vergadering. Zo verloopt alles naar wens.

Unieke Locatie

Maar als u een bijzondere vergaderruimte in Amsterdam zoekt, dan is De Nieuwe Ruimte ook een perfecte optie. Het is een unieke locatie met een prachtige uitstraling en een authentieke sfeer. De ruimtes hebben een industrieel design, wat zorgt voor een bijzondere ambiance.

Intieme en Sfeervolle Vergaderruimte

Als u een kleine vergaderruimte in Amsterdam zoekt, dan bent u bij De Nieuwe Ruimte aan het juiste adres. Bovendien, zijn de kleine vergaderruimtes ideaal voor intieme bijeenkomsten, waarbij de sfeer belangrijk is. De Nieuwe Ruimte biedt verschillende mogelijkheden, van een kleine zaal tot een knusse vergaderruimte met een huiselijke sfeer.

Inspiratie en Vernieuwing

We bieden ook een inspirerende omgeving die creativiteit en innovatie stimuleert. De vergaderruimtes zijn zo ontworpen dat ze een unieke en inspirerende sfeer creëren. Dit zorgt voor een productieve en creatieve vergadering. De Nieuwe Ruimte biedt verschillende mogelijkheden om creativiteit te stimuleren, zoals een vergaderzaal of en een workshopruimte.

Ruime, lichte vergaderruimte in Amsterdam

Locatie

Offerte aanvragen