Over onze vergaderlocatie

Bij De Nieuwe Ruimte creëren we de ideale omstandigheden om in alle rust te kunnen vergaderen, brainstormen of presenteren. Wij nemen alle zorgen uit handen zodat jullie je kunnen focussen op het doel van jullie bijeenkomst. 

Inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam

Als inspiratievolle stad oefent Amsterdam een enorme aantrekkingskracht uit op kunstenaars, denkers en vernieuwers. Het is een plek waar creativiteit tot leven komt en vernieuwing ontstaat. Bij De Nieuwe Ruimte begrijpen we de waarde van een stedelijke omgeving en daarom bieden we een inspirerende vergaderruimte aan in het centrum van Amsterdam. Onze locatie is volledig ingericht en voorzien van alle comfort.

Bij De Nieuwe Ruimte staan inspiratie en creativiteit centraal. Onze vergaderruimtes zijn zo ingericht dat je je direct thuis voelt en dat eventuele barrières worden doorbroken. We geloven namelijk dat de ruimte waarin een bijeenkomst plaatsvindt van grote invloed is op het creatieve denkproces.

Onze locatie is een voormalig atelier van maar liefst 180 m² aan de Nieuwe Uilenburgerstraat in Amsterdam. Naast esthetische en inspirerende elementen, is voor de open en lichte omgeving van belang voor de sfeer. 

Ruime, lichte vergaderruimte in Amsterdam
Ruime, lichte vergaderruimte in Amsterdam

Wij creëren de ideale omstandigheden zodat jullie in alle rust kunnen vergaderen, brainstormen of presenteren. Dankzij onze fantastische hosts en cateraars is alles tot in de puntjes verzorgd en is er aandacht voor elk detail

Bij De Nieuwe Ruimte scheppen we alle voorwaarden om het maximale resultaat uit je bijeenkomst te halen. Op basis van jullie doelstellingen en wensen selecteren we samen met jou de ideale inrichting voor jullie bijeenkomst. Onze hosts staan voor jullie klaar om een geweldige service te bieden voor jullie bijeenkomst. De host zorgt voor de ontvangst, ondersteunt in de techniek, zet de catering klaar en houdt de ruimte netjes en schoon zonder daarbij de groep te storen.

Bij De Nieuwe Ruimte onderscheiden we ons door de combinatie onze unieke locatie, uitgebreide service en hoogstaande professionele ondersteuning. Wij ontzorgen jullie volledig zodat jullie je kunnen focussen op het waarom van jullie bijeenkomst en geconcentreerd jullie doelen kunnen behalen. 

De Nieuwe Ruimte is een inspirerende en gezellige vergaderlocatie in Amsterdam Centrum vlakbij het Waterlooplein.

Offerte aanvragen