Bezoekersinformatie

Route­beschrijving

De Nieuwe Ruimte is een populaire locatie in het centrum van Amsterdam voor het houden van vergaderingen, seminars en andere zakelijke bijeenkomsten. Kijk hier naar onze eenvoudige en duidelijke routebeschrijving naar onze vergaderruimtes.

De Nieuwe Ruimte bevindt zich op de eerste verdieping van het pand. Er is geen lift aanwezig. Tegenover Gassan Diamonds. Ingang door de witte, houten deur. Zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Openbaar vervoer

Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, met verschillende tram- en buslijnen in de buurt. Kijk naar de ondestande routebeschrijving:

Parkeren

Voor degenen die met de auto komen, zijn er verschillende parkeergarages in de buurt waar je je auto kunt parkeren. Diverse betaalde parkeergelegenheden in de buurt:

Minimaal 6 uur € 20,- voor 24 uur totaal. Loopafstand 4 minuten. Neem uitgang AH. Sla 2x rechts af en aan je linkerhand vind je De Nieuwe Ruimte.
Leuke wandeling, op ongeveer 8 minuten vanaf De Nieuwe Ruimte. Reserveer een parkeerplek voor gereduceerd tarief ( € 5 – € 15) of betaal ter plekke € 20,- voor 24 uur als je langer dan 6 uur parkeert.

Als je bij De Nieuwe Ruimte een vergadering hebt gepland en je twijfelt over hoe je er moet komen, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder. Wij willen dat je vergadering bij ons begint zonder stress of vertraging, dus we doen ons best om je de beste routebeschrijving te geven.