De Nieuwe Ruimte

De Nieuwe Ruimte (180 m²) is te huur voor uiteenlopende, bijzondere bijeenkomsten zoals brainstormsessies, netwerkborrels, presentaties, workshops, events, trainingen, ontbijt, lunches, diners enz. en nodigt uit tot een hartelijke ontvangst van de gasten. Ons doel is dat jullie bijeenkomst in deze ruimte leidt tot het hoogst haalbare.

Een unieke beleving voor jullie groeps­bijeenkomst

Toplocatie voor bijzondere ontmoetingen

Een exclusieve vergaderlocatie voor jullie doelstellingen

Onze vergaderruimte is te huur voor uiteenlopende, bijzondere bijeenkomsten zoals brainstormsessies, netwerkborrels, presentaties, workshops, events, trainingen, ontbijt, lunches, diners enz. en nodigt uit tot een hartelijke ontvangst van de gasten. Ons doel is dat jullie bijeenkomst in deze ruimte leidt tot het hoogst haalbare.

Een unieke beleving voor jullie groepsbijeenkomst

De inrichting is flexibel en wordt naar jullie wensen ingericht. Verschillende opstellingen zijn mogelijk. Je kunt vergaderen in een grote groep en er zijn zithoeken waar je je kunt terugtrekken om in kleine groepjes besprekingen te houden.

Toplocatie voor bijzondere ontmoetingen

De Nieuwe Ruimte ligt tussen het Waterlooplein en de Nieuwmarkt, gelegen in de rustige brede Nieuwe Uilenburgerstraat tegenover Gassan Diamond. Het pand waar De Nieuwe Ruimte zich bevindt is vormgegeven door een kunstenaarsduo en architect Onno de Vries. De tuin, die jullie entree is, nodigt uit tot een break maar je kunt ook een rondje lopen in de buurt waar veel winkels en eetgelegenheden zijn.

Voorzieningen

Techniek
Interieur en materialen

Inrichting

Opstellingen
Bar en dranken