Lunchen met het Hele Team

Als bedrijf is het belangrijk om af en toe met het hele team bij elkaar te komen. Niet alleen om te vergaderen of om een seminar te organiseren, maar ook om samen te lunchen.  Lunchen met het hele team is niet alleen gezellig, het kan ook de band tussen collega’s versterken. Bij De Nieuwe Ruimte kun je niet alleen vergaderruimtes huren in Amsterdam, maar ook genieten van een heerlijke bedrijfslunch.

Vergaderruimte en Bedrijfslunch in Amsterdam

Bij De Nieuwe Ruimte hebben we alles wat je nodig hebt voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst. Of je nu een vergaderruimte zoekt in Amsterdam of een bedrijfslunch wilt organiseren, wij hebben de perfecte locatie voor je. Onze vergaderruimtes zijn modern en uitgerust met de nieuwste technologieën. Daarnaast bieden we een breed scala aan cateringmogelijkheden, waaronder een heerlijke bedrijfslunch.

Lunchen met het Hele Team in het Centrum

Als je op zoek bent naar een vergaderruimte in Amsterdam, dan ben je bij De Nieuwe Ruimte aan het juiste adres. Onze vergaderruimtes zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. Denk bijvoorbeeld aan moderne audiovisuele apparatuur en snelle internetverbindingen. Daarnaast zijn al onze vergaderruimtes voorzien van airconditioning en natuurlijk daglicht, wat zorgt voor een prettige werkomgeving.

Bij De Nieuwe Ruimte bieden we verschillende soorten vergaderruimtes, van kleine kamers tot grote zalen. Zo is er altijd een ruimte die past bij de grootte van jouw team. Onze vergaderruimtes zijn te huur per uur, dagdeel of dag. Zo kun je altijd flexibel gebruik maken van onze diensten.

Bedrijfslunch Organiseren

Naast vergaderruimtes kun je bij De Nieuwe Ruimte ook terecht voor een heerlijke bedrijfslunch in Amsterdam. Een bedrijfslunch is de ideale manier om even te ontspannen en bij te praten met collega’s. Bij De Nieuwe Ruimte kun je genieten van een uitgebreid lunchbuffet, waarbij we gebruik maken van verse en lokale producten.

Onze bedrijfslunches zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen en we kunnen rekening houden met speciale dieetwensen of allergieën. Zo kan iedereen genieten van een smakelijke lunch.

Vergaderruimte en bedrijfslunch in één

Bij De Nieuwe Ruimte bieden we niet alleen vergaderruimtes en bedrijfslunches aan, maar je kunt ze ook combineren. Zo kun je bijvoorbeeld eerst vergaderen in een van onze vergaderruimtes en daarna genieten van een heerlijke bedrijfslunch. Dit is de perfecte manier om de teamspirit te versterken en tegelijkertijd productief te zijn.

Bij De Nieuwe Ruimte bieden we de mogelijkheid om tijdens je vergadering of seminar te genieten van een heerlijke bedrijfslunch. Onze lunch arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten verse en gezonde ingrediënten. We bieden verschillende opties, van broodjeslunches tot warme lunches, en kunnen rekening houden met dieetwensen en allergieën. Onze lunchruimtes zijn modern en comfortabel, en bieden een ontspannen sfeer om even te ontspannen en bij te praten met je collega’s.

Bedrijfslunch bij ons in De Nieuwe Ruimte

Wilt u inderdaad lunchen met het hele team? Het organiseren van een bedrijfslunch kan een uitdaging zijn, vooral als je een groot team hebt en dieetwensen en allergieën moet accommoderen. Bij De Nieuwe Ruimte nemen we deze uitdaging graag van je over. Onze ervaren cateringteam staat klaar om een lunch te bereiden die perfect past bij jouw behoeften en wensen. We bieden verschillende luncharrangementen en kunnen ook maatwerk arrangementen samenstellen op basis van jouw specifieke vereisten.

Bij het organiseren van een bedrijfslunch is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare tijd en het schema van je team. Bij De Nieuwe Ruimte bieden we flexibele lunch opties, zodat je de lunch kunt plannen op een moment dat voor jouw team het beste uitkomt. We kunnen ook helpen bij het organiseren van andere aspecten van je bijeenkomst, zoals de vergaderruimte en audiovisuele apparatuur.

Dagverse catering in onze vergaderruimte in Amsterdam

Locatie

Offerte aanvragen