Huur een Video Opname Studio

Bent u op zoek naar een studio voor uw professionele video opnames in Amsterdam? Bij De Nieuwe Ruimte kunt u een volledig uitgeruste video opname studio huren voor al uw video producties. Naast onze video opname faciliteiten bieden wij ook vergaderruimtes en andere zakelijke diensten aan. In dit artikel leest u alles over onze video opname studio in Amsterdam en de voordelen van het huren van een video opname studio bij De Nieuwe Ruimte.

Video Opname Studio in Amsterdam

Bij De Nieuwe Ruimte beschikken we over een professionele video opname studio waar u al uw videoproducties kunt opnemen. Of u nu een bedrijfsvideo, instructievideo, webinar of online presentatie wilt opnemen, onze studio is volledig uitgerust om aan al uw wensen te voldoen. Onze video opname studio in Amsterdam beschikt over de nieuwste apparatuur en technologie om uw video’s van de hoogste kwaliteit te maken.

Voordelen van een Sessie bij De Nieuwe Ruimte

Het huren van een video opname studio bij De Nieuwe Ruimte biedt veel voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten overwegen om onze video opname studio in Amsterdam te huren:

  • Professionele kwaliteit: Onze studio is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat uw video’s van professionele kwaliteit zijn. 
  • Flexibiliteit: We bieden flexibele huuropties, zodat u onze studio kunt huren voor zoveel of zo weinig tijd als u nodig hebt. 
  • Deskundige ondersteuning: Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het opzetten en opnemen van uw video’s. 
  • Betaalbaarheid: Onze video opname studio in Amsterdam is betaalbaar en biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.

Vergaderruimtes en Andere Zakelijke Diensten

Naast onze video opname studio biedt De Nieuwe Ruimte ook vergaderruimtes en andere zakelijke diensten aan. Onze vergaderruimtes zijn perfect voor kleine bijeenkomsten, seminars en trainingen. We bieden een breed scala aan vergaderruimtes, van kleine kamers tot grote zalen, allemaal uitgerust met de nieuwste technologie en apparatuur. Onze zakelijke diensten omvatten onder andere kantoorruimte, coworking ruimte, telefonische beantwoording, postverwerking en administratieve ondersteuning.

Professionele Video Opnames Studio – Locatie

Onze professionele video opnames studio en vergaderruimtes zijn gevestigd in Amsterdam en zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze locatie is ook gunstig gelegen ten opzichte van de luchthaven Schiphol en het stadscentrum van Amsterdam.

Reserveer nu

Wilt u uw volgende zakelijke evenement laten plaatsvinden in De Nieuwe Ruimte in Amsterdam? Of het nu gaat om het huren van onze video opname studio of vergaderruimtes, we staan ​​klaar om u te helpen uw evenement tot een succes te maken. Neem contact met ons op om te reserveren en laat ons uw zakelijke behoeften tegemoetkomen.

We hopen u snel te verwelkomen bij De Nieuwe Ruimte.

Ruime, lichte vergaderruimte in Amsterdam

Locatie

Offerte aanvragen