Over ons

Bij De Nieuwe Ruimte creëren we de ideale omstandigheden om in alle rust te kunnen vergaderen, brainstormen of presenteren. Laat ons alle zorgen uit handen nemen, zodat jij je kunt focussen op het doel van de bijeenkomst.

Dé inspirerende vergaderruimte in hartje Amsterdam

Als inspiratievolle stad oefent Amsterdam een enorme aantrekkingskracht uit op kunstenaars, denkers en vernieuwers. Het is een plek waar creativiteit tot leven komt en vernieuwing ontstaat. Bij “De Nieuwe Ruimte” begrijpen we de waarde van een stedelijke omgeving en daarom bieden we inspirerende vergaderruimtes in het hart van Amsterdam aan. Onze locatie is volledig ingericht en voorzien van alle gemakken.

Bij De Nieuwe Ruimte staan inspiratie en creativiteit centraal. Onze vergaderruimtes zijn zo ingericht dat je je direct thuis voelt en dat eventuele barrières worden doorbroken. We geloven namelijk dat de ruimte waarin een bijeenkomst plaatsvindt van grote invloed is op het creatieve denkproces.

Onze locatie is een voormalig atelier van maar liefst 180 m2 aan de Nieuwe Uilenburgerstraat in Amsterdam. Naast esthetische en inspirerende elementen, is vooral de unieke omgeving van belang.

Wij creëren de ideale omstandigheden om in alle rust te kunnen vergaderen, brainstormen of presenteren. Dankzij ons uitgebreide netwerk van vaste cateraars, leveranciers en personeel is alles tot in de puntjes geregeld tijdens je bijeenkomst. Bij De Nieuwe Ruimte scheppen we alle voorwaarden om het maximale resultaat uit je bijeenkomst te halen. Op basis van je doelstellingen en wensen selecteren we samen met jou de ideale locatie voor je bijeenkomst. Wij bieden de service die je wenst in een omgeving die bij de bijeenkomst past en voorzien van alle benodigde audiovisuele en technische ondersteuning.

Bij De Nieuwe Ruimte onderscheiden we ons door de combinatie van unieke locaties, uitgebreide services en hoogstaande professionele ondersteuning. Indien gewenst, nemen wij al het werk uit handen, zodat de groep zich volledig kan focussen op het doel van de bijeenkomst.

Kortom, bij De Nieuwe Ruimte ben je verzekerd van een inspirerende en gezellige vergaderlocatie in het hartje van Amsterdam.

Offerte aanvragen