De Nieuwe Ruimte

De Nieuwe Ruimte is te huur voor uiteenlopende, bijzondere bijeenkomsten zoals brainstormsessies, netwerkborrels, presentaties, workshops, events, trainingen, ontbijt, lunches, diners enz. en nodigt uit tot een hartelijke ontvangst van de gasten. Ons doel is dat jullie bijeenkomst in deze ruimte leidt tot het hoogst haalbare.

Een unieke beleving voor jullie groeps­bijeenkomst.

Toplocatie voor bijzondere ontmoetingen

Een exclusieve vergaderlocatie voor jullie doelstellingen.

Onze vergaderruimte is te huur voor uiteenlopende, bijzondere bijeenkomsten zoals brainstormsessies, netwerkborrels, presentaties, workshops, events, trainingen, ontbijt, lunches, diners enz. en nodigt uit tot een hartelijke ontvangst van de gasten. Ons doel is dat jullie bijeenkomst in deze ruimte leidt tot het hoogst haalbare.

Een unieke beleving voor jullie groepsbijeenkomst.

In 2016 is de hele ruimte gerenoveerd en is er nieuw meubilair aangeschaft. De inrichting is flexibel en wordt naar jullie wensen klaargezet. Verschillende opstellingen zijn mogelijk. Je kunt vergaderen in een grote groep en er zijn zithoeken waar je je kunt terugtrekken om in kleine groepjes besprekingen te houden.

Toplocatie voor bijzondere ontmoetingen.

De Nieuwe Ruimte ligt tussen de Nieuwmarkt en het Waterlooplein in de rustige brede Nieuwe Uilenburgerstraat. Het pand waarin De Nieuwe Ruimte zich bevindt is vormgegeven door een kunstenaarsduo en architect Onno de Vries. De tuin nodigt uit tot een break maar je kunt ook een rondje lopen in de buurt waar veel winkels en eetgelegenheden zijn.

Voorzieningen

De Nieuwe Ruimte (180m²) & VIP Ruimte (18m²)
Techniek
Interieur en materialen